TwitterFacebookGoogle+

FOTO Federaţia Romană de Judo şi-a desemnat cei 5 vicepreşedinţi

  • Written by:

Ieri, în sediul Ministerului Tineretului şi Sportului a avut loc Adunarea Generală a Federaţiei Romane de Judo. În cadrul acestei şedinţe, forul românesc şi-a ales conducerea pentru un mandat de 4 ani.

Sala “Nadia Comăneci”, situată la etajul 8 al clădirii MTS, a fost ieri arhiplină. S-au aflat 132 din 146 de structuri afiliate la FRJudo, dintre care 120 au fost cluburi sportive iar restul Asociaţii Judeţene de Judo din ţară. În cadrul şedinţei s-au prezentat rapoartele pe anul 2013, programul activităţilor din 2014, raportul cenzorilor şi bugetul stabilit a fi cheltuit pe anul 2014. Aceasta Adunarea a avut scopul de a alege cei 5 vicepreşedinţi, 2 membrii în Comitetul Directori, Comisia de Cenzori, Comisia de Apel şi cei 8 directori de euroregiuni. Şedinţa împărţită în două etape a început cu luările de cuvânt ale unor antrenori din România care au ţinut să precizeze faptul că există probleme cu premierile ce se realizează conform HG 1447/2007. Un lucru important de menţionat este că toţi cei care au luat cuvântul şi-au exprimat mulţumirea legată de ajutorul pe care Federaţia Internaţională de Judo urmează să îl acorde României, prin  trimiterea de tatami-uri, kimono-uri sau alte materiale cluburilor sportive dar şi înfiinţarea a 10 centre din marile oraşe ale ţării. “Lumea în care trăim astăzi este una complicată şi sper că aşa cum v-am promis atunci când dumneavoastră mi-aţi dat votul de încredere, să putem la anul culege primele mari realizări. Toate acestea nu se vor putea decât cu sprijinul şi prin munca dumneavoastră constantă în cluburile pe care le conduceţi. Ce vă pot asigura este faptul că fac eforturi ca judo-ul din România să nu întâmpine probleme, lucru pentru care zilele trecute am avut o discuţie cu noul ministru al sportului, care mi-a dat asigurări că se va implica în bunul mers al mişcării sportive de la noi din ţară”, a declarat preşedintele FRJudo, domnul Doru Sapta. Alegerile au fost unele liniştite, votându-se direct prin ridicarea mâinii, doar cele pentru Comitetul Director şi euroregiunea 7 având nevoie de vot secret pe buletine. Rezultatele au fost următoarele:

Vicepreşedinţi: Căprar Gheorghe Dorel, Teşeleanu George, Semenescu Ovidiu Traian, Lăzăroiu Petre, Marinescu Florentin;
Membrii Comitet Director: Florin Bercean, Cristian Pitrinjel
Comisia de Cenzori: Preşedinte – Felicia Vişan, Membrii – Ciolan Constantin, Dan Ionescu;
Comisia de Apel: Preşedinte – Victor Bălaşoiu, Membrii – Sziler Iosif, Paul Chicu;
Directori euroregiuni: 1-Chelariu Aurel, 2-Zisu Dumitru, 3-Munteanu Doru, 4-Gicu Vasilan, 5-Ciuşcă Mugurel, 6-Sălincean Vasile, 7-Sillo Istvan Szilard, 8-Barca Aurel.

Un lucru important şi menţionat de către preşedintele FRJudo este faptul că s-a înfiinţat o nouă comisie a Fondurilor Europene, care va fi condusă de către domnul Sandu Bălgrădean, cu misiunea de a atrage fonduri comunitare către judo-ul din România.

Pentru informatii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

GALERIE FOTO

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply