TwitterFacebookGoogle+

Eveniment LIVE în weekend pe Oradejudo.ro de la Deva

Deva găzduieşte în premieră o întrecere din cadrul calendarului competiţional al Uniunii Europene de Judo. Cupa Europeană pentru Juniori este o întrecere din Top Ranking la care participă judoka categoriei de vârsta Under 21.

Competiţia va debuta sâmbătă 17 mai, începând  cu ora 10.00 la Sala Sporturilor din Deva şi se bucură de prezenţa a peste 300 de judoka din peste 20 de ţări europene. Întrecerea aflată pe calendarul oficial al forului european reprezintă criteriu de calificare la Campionatul European ce va avea loc în septembrie la Bucureşti. Putem spune astfel că această întrecere reprezintă o repetiţie generală pentru ceea ce România va găzdui în toamnă. Portalul nostru de ştiri va transmite în exclusivitate competiţia pe www.oradejudo.ro şi tv.oradejudo.ro .

AICI LIVE EUROPEAN CUP JUNIORS 2014

Primii judoka ce vor intra pe tatami vor fi cei de la categoriile -55 kg, -60 kg, -66 kg şi -73 kg la masculin şi -44 kg, -48 kg, -52 kg şi -57 kg la feminin. Duminică, 18 mai în concurs vor fi categoriile -81 kg, -90 kg, -100 kg şi +100 kg la masculin şi -63 kg, -70 kg, -78 kg şi +78 kg la feminin. Organizatorii anunţa faptul că intrarea publicului la întrecerile contând pentru Cupa Europei de Juniori va fi liberă.

România spera la un număr cât mai mare de medalii, sportivii cu cele mai mare şanse fiind Larisa Florian (-52 kg), Ştefania Dobre (-57 kg), Mircea Croitoru (+100 kg), Luca Kunszabo (+100 kg), Marcel Cercea (-66 kg) şi Alexandru Raicu (-73 kg).

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply