TwitterFacebookGoogle+

Turneul “Alina Dumitru” ediţia a II-a a intrat pe ultima sută de metri

Doar două săptămâni şi jumătate ne mai desparte de startul celei de a doua ediţii a întrecerii rezervate categoriilor de copii şi anume Turneul „Alina Dumitru”.

Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) împreună cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti (C.S.A. Steaua) invită lumea judo-ului să participe în număr cât mai mare la Turneul de Judo pentru copii „Alina DUMITRU” care va avea loc la Sala „Lucian Grigorescu” (Floreasca) din Bucureşti în zilele de 24 şi 25 mai 2014. Concursul se adresează categoriilor de vârsta U10, U12, U14 şi este organizat ca o formă de recunoaştere a marilor succese pe care micuţa noastră campioana olimpică le-a avut în întreaga sa carieră.

“Invit toate cluburile din ţara să participe la această competiţie, mai ales că împreună cu oamenii care mă ajută la organizare am reuşit să păstrăm tradiţia de a nu exista taxa de participare pentru sportivi. Turneul este organizat pentru categoriile de vârsta U10, U12, U14 şi după cum observaţi, faţă de anul trecut, a mai apărut o categorie în plus ceea ce îmi dă speranţă că vom depăşi numărul de 400 judoka înscrişi la prima ediţie. Premiile vor consta în medalii, diplome, cupe dar şi ceva surprize, motiv pentru care le urez succes tuturor concurenţilor pe care îi aştept în număr cât mai mare la sala”, a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru Alina Dumitru.

Site-ul nostru va fi şi anul acesta partener media şi va transmite în direct întrecerea sportivă din Sala „Lucian Grigorescu” Bucureşti.

DESCARCĂ INVITAŢIA OFICIALĂ A TURNEULUI

Pentru informatii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply