TwitterFacebookGoogle+

FOTO Medalii de bronz pentru România în prima zi la Tyumen

În prima zi a Grand Slam-ului de la Tyumen, reprezentantele ţări noastre au făcut o figură frumoasă cucerind două medalii de bronz. Ambele judoka şi-au adăugat câte 200 puncte în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Judo.

UPDATE 22:56 Podiumul de premiere – Foto

În cadrul categoriei -52 kg, Andreea Chiţu a reuşit să cucerească medalia de bronz într-un meci disputat împotriva sportivei Roni Schwartz din Israel. Aceasta din urmă reuşise să învingă în meciul din recalificări tot o sportivă din România şi anume pe orădeanca Larisa Florian. Fostă campioană europeană, Andreea Chiţu a învins pe rând sportive din Rusia şi Spania, pierzând în semifinale la Nakamura Misato din Japonia, cea care avea să câştige medalia de aur a categoriei. Larisa Florian, sportivă legitimată la Liberty Oradea şi pregătită de către Aurelian Fleisz, s-a clasat pe un onorabil loc 7.

A doua medalie de bronz a fost câştigată de către Loredana Ohâi la categoria -57 kg. Ea a învins-o în finala mică pe Lien Chen-Ling din Taipei, judoka ce o învinsese în meciul anterior pe Corina Căprioriu. Loredana Ohâi, campioană europeană la categoria de vârsta U-23 în anul 2013, a reuşit să ajungă până în semifinale unde a a fost învinsă de americanca Marti Malloy, medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012. În clasamentul final, Corina Căprioriu a ocupat locul 7. Categoria de greutate a fost câştigată de către Catherine Beauchemin-Pinard din Canada într-o finală cu Marti Malloy.

Monica Ungureanu, reprezentanta României la -48 kg a pierdut încă din primul tur la rusoaica Irina Dolgova. Categoria a fost câştigată de Sarah Menezes din Brazilia, campioana olimpică en titre.

Mâine va intra în concurs şi reprezentantul ţării noastre la masculin, Natea Daniel, care va concura în cadrul categoriei +100 kg. Acest turneu Grand Slam este ultimul înaintea Campionatelor Mondiale de la sfârşitul lunii august.

Pentru informatii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

Foto: IJF Media - Gabriela Sabău
laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply