TwitterFacebookGoogle+

Rusia rămâne fără aur în cea de-a patra zi de competiţie

  • Written by:

Iubitorii judo-ului au parte în această săptămână de un adevărat regal sportiv. În Chelyabinsk s-a mai consumat o zi de plină de meciuri spectaculoase.

La -81 kgCristian Bodîrlău şi-a făcut debutul la prima mare competiţie din cariera sa. A fost pentru prima oară când şi-a măsurat tehnica şi priceperea în cadrul unui Campionat Mondial. Un sportiv tânăr, acesta fiind născut în anul 1990, dar care dacă se va pregăti conştiincios şi va găsi îndrumarea, ajutorul şi priceperea specialiştilor în domeniu va produce mari surprize la nivel internaţional. Debutul său pe tatamiul mondialelor a fost unul bun, reuşind să îl învingă pe judoka din Madagascar, Fetra Ratsimziva. Aventura sa a fost scurtă, dar sperăm noi că plină de experienţe pozitive, încheindu-şi evoluţia printr-o înfrângere în turul al doilea în fata grecului Roman Moustopoulos.

Nici în cea de-a patra zi, ţara gazdă, Rusia, nu a reuşit să câştige aurul mondial. Georgia şi Franţa au fost marile câştigătoare ale zilei, în cadrul categoriilor -81 kg masculin şi -63 kg feminin. Avtandili Tchrikishvili şi Agbegnenou Clarisse au câştigat aurul după ce au câştigat meciurile finalele.

România mai are în concurs doi judoka înscrişi, acesta urmând a debuta sâmbăta în cadrul categoriei +100 kg. Ziua de duminică va fi rezervată concursului pe echipe unde Georgia, campioana europeană de anul acesta, spera să se impună şi pe plan mondial.

Pentru informaţii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

Foto: IJF Media - Gabriela Sabău/Tamas Zahonyi
laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply