TwitterFacebookGoogle+

Phoenix Timişoara a intrat în rândul cluburilor ce au o sală de pregătire modernă

ACS Judo Phoenix Timişoara, un club tânăr, înfiinţat de către Laurenţiu Jurcă, este începând de luni posesorul unui Dojo modern. Lucrările de renovare au fost realizate cu ajutorul unor oameni cu suflet mare dar şi prin contribuţiile părinţilor ce îşi au copii înscrişi la clubul timişorean.

O casă a judo-ului foarte modernă şi performantă, cu o suprafaţă de 225 mp, cu vestiare şi grupuri sanitare moderne. Spaţiul de pregătire este unul generos, tatami-urile întinse acoperind suprafaţa de 110 mp. Sub acesta se afla montate saltele speciale pentru elasticitate astfel încât judo-ul pe acest tatami să fie o plăcere pentru cei ce vor practica frumosul nostru sport. Acesta sală a fost gândită pentru a asigura pregătirea preşcolarilor, şcolarilor, adulţilor dar şi a sportivilor de performanţă.

“Ideea a pornit acum 3 ani când am revenit în Timişoara, dorinţa mea mare fiind să realizez din nou o sală de antrenamente în care să se practice de dimineaţă până seara numai judo. Acum câteva luni părinţii clubului nostru au strâns rândurile şi astfel prima achiziţie în direcţia Dojo-ului a fost tatami-ul. Dorim ca în această sală să dezvoltăm şi competiţii la nivel local, stagii de pregătire împreună cu toţi colegii din Timişoara şi prietenii de la Vrsac (Judo Klub Lojomotiva Vrsac), cu cei de la Liberty Oradea şi cu toţi colegii şi prietenii din ţară şi din străinătate. În această nouă casă a judo-ului din Timişoara o să putem dezvolta multe proiecte frumoase în beneficiul copiilor.” Laurenţiu Jurcă – preşedinte şi fondator al ACS Judo Phoenix Timişoara

ACS JUDO PHOENIX TIMIŞOARA DOREŞTE SĂ LE MULŢUMEASCĂ ÎN MOD SPECIAL FAMILIEI BIIANU-GLISANDO, FAMILIEI RUGE-AIRVEST, FAMILIEI STROE-CITY GUARD, FAMILIEI ALBU MIHAI-MDW MEDICAL, FAMILIEI ŞERBAN-SOCIETATEA HUSER, FAMILIEI STANGA-NATURA BIO, FAMILIEI DRAGOMIR-BEJA, FAMILIEI SOSU, FAMILIEI CODREA-SEMPRETIM, FAMILIEI SORBAN-SMARTFIT, FAMILIEI LIPOCZI-GRADINITA GIMINNI, FAMILIEI DIACONU, MASMEDIA CONSULTING-LIANA MARIN, ORADEJUDO.RO .

Pentru informaţii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply