TwitterFacebookGoogle+

Evoluţia de la Judo preşcolar la Judo competiţional

Portalul nostru de ştiri va fi prezent sâmbătă la Timişoara de unde va transmite în direct demonstraţii de judo ale clubului Phoenix Timişoara. După-amiază vor fi prezenţi şi părinţii pe saltele într-un show numit Judo Family.

Phoenix Timişoara, un club tânăr dar ambiţios, are ca obiective principale formarea şi educarea micuţilor prin judo. Laurenţiu Jurcă, un antrenor şcolit la Academia din Köln, implementează în noul său Dojo metode de pregătire şi educaţie, testate de către acesta în Germania. Un lucru pe care îl subliniază cu mândrie este acela că „o parte din micuţii pe care i-am pregătit la diferite grădiniţe private au ajuns să se integreze în judo-ul competiţional, făcând astfel pasul de la judo-joacă la judo-sport”.

Pe lângă educaţia şi învăţarea limbii germane, clubul de pe malul Begăi îşi propune să pregătească sportivi pentru marea performanţă. Ca toate acestea să se întâmple, de curând s-au mutat într-un Dojo ultra modern pe care, cu munca şi sprijinul părinţilor şi diferiţilor sponsori, l-au pus la punct iar sâmbăta va fi gata să găzduiască primul mare eveniment.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, veţi putea urmări pe Oră de Judo TV primul eveniment organizat în Dojo-ul Phoenix Timişoara.

Pentru informaţii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply