TwitterFacebookGoogle+

Medalie de bronz pentru Vladuţ Simionescu la Jeju

În ultima zi de concurs, în cadrul categoriei +100 kg, judoka Vladuţ Simionescu a reuşit să facă un turneu bun şi astfel să urce pe podium.

Natea Daniel şi Vladuţ Simionescu au fost ultimii sportivi români intraţi în competiţia ce s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile în Coreea de Sud. Primul judoka nu a reuşit să mai aibă rezultatele din ultimul timp la competiţiile de Grand Slam şi Grand Prix, fiind învins de către mongolezul Battulga Temuulen.

Vladuţ Simionescu, sportiv ce a reprezentat ţara noastră la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, a reuşit să câştige medalia de bronz într-o categorie unde campionul olimpic şi septuplul campion mondial Teddy Riner a revenit pe tatami în întrecerile de Grand Prix. Romanul a reuşit să treacă în primul meci de sportivul ţării gazda Kim Soo-Whan ca mai apoi să îl învingă pe uzbecul Kokauri Ushangi. Ajuns în semifinala acesta a fost înfrânt de către Teddy Riner (Franţa) şi trimis să lupte pentru medalia de bronz. În finala pentru locul 3, Simionescu s-a impus în faţa lui Battulga Temuulen, cel ce îl învinsese pe Natea Daniel în primul meci.

România încheie competiţia de la Jeju pe locul 4 în clasamentul final pe ţării, acumulând o zestre de 2 medalii (1 aur, 1 bronz).

Pentru informaţii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

Foto: IJF Media - Gabriela Sabău
laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply