TwitterFacebookGoogle+

Timişoara, un oraş unde de doi ani judo-ul a renăscut

La Timişoara, în noul Dojo al clubului Phoenix, se munceşte cu spor pentru a repune oraşul de pe malul Begăi pe harta performanţei.

De la copii cu vârstele de 3 ani până la cei de 12 ani, cu toţii se pregătesc sub atentă îndrumare a antrenorului lor, domnul Laurenţiu Jurcă. Micuţii „lupi-dragoni”, aşa cum îi place antrenorului timişorean să îi alinte, deprind tainele frumosului nostru sport într-o sală complet renovată ce se bucura de vestiare noi, toalete, duşuri, sistem profesional de încălzire şi aerisire.

Sâmbătă, 15 noiembrie, la invitaţia Phoenix Timişoara cu susţinerea familiei Mihai Albu, portalul nostru de ştiri s-a deplasat pentru două evenimente ce au avut ca scop prezentarea noului Dojo dar şi a familiarizării părinţilor cu activităţile micuţilor. În prima parte a zilei a fost demonstraţia celor din mediul preşcolar iar după-amiaza a fost rezervată conceptului Judo Family. Acesta din urmă a însemnat prezenta părinţilor pe saltea alături de copiii lor pentru a lua parte fizic la o oră de judo.

„De când copiii mei practică judo simt că a intervenit o schimbare în comportamentul lor. Sunt mult mai disciplinaţi, mai atenţi la lucrurile pe care le fac, fapt ce mă determină să cred că am ales sportul potrivit pentru dezvoltarea micuţilor mei”, Simona Podaru – mama lui Şerban (5 ani) şi Dragoş (3 ani).

„Copilul meu a început să practice judo în cadrul grădiniţei Minissa. Am mare încredere în domnul antrenor deoarece este un om serios şi ambiţios şi îşi aduce aportul pozitiv în educarea copilului meu”, Chirilă Corina mama lui Rareş (5 ani).

Pentru informatii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply