TwitterFacebookGoogle+

Grand Slam Tokyo – tragerea la sorți

424 judoka din 65 de țări s-au înscris la ultimul Grand Slam de judo al anului de la Tokyo cotat cu premii în valoare totală de 150 mii de dolari. 7 sportivi români se vor afla pe tatami în lupta pentru medalii în cele 3 zile de concurs vineri, sâmbătă și duminică.

În prima zi vor lupta fetele. La categoria 48 kg. Monica Ungureanu, învingatoare in 2 Grand Prix-uri în 2014, o întâlnește în primul meci cu Shira Rishony din Israel iar la 52 kg. vice-campioana mondială Andreea Chițu, numărul 2 mondial, are un tur liber și asteaptă deznodământul meciului Pei-Ju Lien din Taipei – Ecaterina Guica din Canada.

Corina Căprioriu, vice-campioana olimpică de la Londra, o întâlnește în primul meci pe Catherine Beauchemin-Pinard din Canada în timp ce Loredana Ohâi va avea o misiune dificilă in primul meci cu japoneza Anzu Yamamoto, campioana Asiei.

Sâmbătă intră pe tatami un singur român, Robert Florian Papp la categoria 73 kg. care va lupta cu Etienne Briand din Canada iar duminică la +100 kg. avem alți doi sportivi: Vlăduț Simionescu,ultimul învingător in Grand Prix-ul din Coreea, îl întâlnește pe brazilianul David Moura iar Daniel Natea, câștigător in Marele premiu de la Abu Dhabi, are un tur liber și așteaptă rezultatul întâlnirii dintre japonezul Takeshi Ojitani și Soo-Whan Kim din Coreea de Sud.

Pentru informaţii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply