TwitterFacebookGoogle+

Corina Căprioriu este in semifinale la CM Astana 2015

Judoka noastră, Corina Căprioriu -57 kg, a reuşit să se califice în semifinalele Campionatului Mondial de Judo pentru seniori de la Astana (Kazakhstan).

UPDATE Corina Căprioriu câştigă semifinala şi luptă pentru AUR cu Kaori Matsumoto, o reeditare a finalei de la JO Londra 2012

Calificarea în penultima faza a întrecerii mondiale este pentru sportiva noastră un real succes şi dă speranţă delegaţiei noastre pentru încă o zi reuşite la fel cum ieri, Andreea Chiţu -52 kg a adus medalia de argint pentru România.

În primul meci, judoka originară din Lugoj a învins-o pe Bellorin Concepcion (Spania) ca mai apoi să treacă de Durbach Manon, ambele meciuri fiind câştigate prin Ippon. Sferturile de finală au fost unele cu emoţii, adversara sa, unguroaică Hedvig Karakas, conducând până aproape de final cu Yuko (5 puncte). Un lucru de remarcat este acela că sportiva lui Florin Bercean nu s-a pierdut cu firea, motivaţia fiind una importantă, lucru ce i-a adus un Wazari (7 puncte) în ultimele secunde ale întâlnirii.

La aceeaşi categorie a luptat şi Loredana Ohâi, care a pierdut din păcat în faţa portughezei Telma Monteiro după ce anterior reuşise să câştige două meciuri.

În semifinale programate să înceapă la ora 14.00 (ora României), Corina Căprioriu va da piept cu Beauchemin-Pinard Catherine (Canada), sportivă clasată pe locul 11 mondial.

Pentru informaţii actualizate, urmăreşte Oradejudo.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

laechonw_postmessage:
laechonw_twitterhandle:
laechonw_twitterhash:
laechonw_ogtype_facebook:
article

Leave a Reply